Una iaiona de 80 anys, petita i poca cosa però molt eixerida que viu a dalt de la muntanya ( ja la veureu com parla!).
La tieta Heura és soltera, i s’ha dedicat tota la vida a cuidar plantes com si fóssin les seves filles al seu jardinet. Quan arriba aquesta època va de cul, perquè tal com la veieu és l’encarregada de totes les comandes de plantes i pins de Nadal!
Hem tingut la sort de poder estar amb ella i us asseguro que et pixes de riure….
Comença la màgia a Sicalipsis i si la seguiu, podreu veure que està ben sonada!!!

La tieta Heura cuida les seves plantes com les seves filles, el no tenir fills s’ha obsessionat una mica amb elles, fins el punt que pot semblar una mica pilluli.
Els hi fa petons, pessigolles, carícies, els hi parla, canta….

Encara no us heu trobat a la tieta Heura passejant les plantes? Avui l’hem pillat a prop de St. Miquel de la Roqueta. Està ben enfadada amb el bitxo que se li menja totes les fulles, en breu descobrirem qui és!

La tieta Heura ha trobat l’ intrús que se li menjava les plantes! (Ha estat visquent al jardí en una caixa!
Una oruga verda avorrida que té complexe de Crinch i tampoc li agrada el Nadal, es dedicava a tocar la pera a la tieta Heura; però no sabeu lo millor:
La tieta Heura en comptes de fer-la fora ha decidit adoptar-la de mascota….ara, tindrà feines a educar-la…amb aquestes edats educar a un cuc verd gamberro, no sap pas on s’ha posat!….en breu la veurem passejar un cotxet amb el bebè oruga verda pel carrer!!!!